Έντονες χιονοπτώσεις και απαγορευτικό στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 01:15 Έντονες χιονοπτώσεις και απαγορευτικό στην εθνική οδό

Μια ακόμη δύσκολη νύχτα με το χιονιά να "χτυπά" ακόμη πιο δυνατά - Γέμισαν φορτηγά τα πάρκινγκ και τα καταστήματα της εθνικής στη Φθιώτιδα, λόγω απαγορευτικού.

Άρχισε να χιονίζει και πάλι στη νότια Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Αττική και την Εύβοια.  Οι χιονοπτώσεις σε αυτό το δεύτερο κύμα θα είναι πιο έντονες και ο όγκος χιονιού που θα δεχθούν αυτές οι περιοχές πολύ πιο μεγάλος από το προηγούμενο κύμα.

Προληπτικά έκλεισε και πάλι η εθνική οδός για όλα τα οχήματα και η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου όταν τα φαινόμενα θα ειναι σε ύφεση και θα έχει καθαριστεί το οδόστρωμα της εθνικής οδού. 

Το απαγορευτικό για την κυκλοφορία

Άλλαξαν για μία ακόμη φορά τα δεδομένα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας καθώς από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι λόγω χιονόπτωσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από 20.00 ώρα και έως ύφεσης των καιρικών φαινομένων, στα κάτωθι  σημεία:

• Σε όλο το τμήμα του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας, από 56,728η έως 121,250η χ/θ,

• Στη νέα εθνική οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδος, από 0 χ/θ έως 11 χ/θ,

• Στο τμήμα του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, από 121,250η έως 261,280η  χ/θ,

• Από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. από 1η χ/θ εθνικής οδού Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από Υψηλή γέφυρα,

• Από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. από 1η χ/θ παλαιάς εθνικής οδού Χαλκίδας- Θηβών, από διασταύρωση Δροσιάς έως διασταύρωση Ριτσώνας.

Σημειώνουμε ότι από τις 19:00’ είχε δοθεί ήδη απαγορευτικό στην κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, με αποτέλεσμα όλα τα πάρκινγκ και όλα τα καταστήματα της εθνικής στη Φθιώτιδα να έχουν γεμίσει με φορτηγά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση