Λοκρίδα: Μετά τη δύσκολη νύχτα ο ήλιος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 09:47 Λοκρίδα: Μετά τη δύσκολη νύχτα ο ήλιος

Η Μήδεια "χτύπησε" σε Βοιωτία, Εύβοια και Αττική.

Δύσκολη ήταν η νύχτα στη Λοκρίδα και ακόμη πιο δύσκολη σε Βοιωτία και Εύβοια όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες συνοδεύτηκαν από έντονα φαινόμενα που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν σχεδόν όλοι οι δρόμοι και φυσικά ο ΠΑΘΕ.

Στο Δήμο Λοκρών, η Δημοτική Ενότητα Οπουντίων δέχτηκε για ένα ακόμη βράδυ χιονόπτωση, ωστόσο τα ακραία φαινόμενα παρατηρήθηκαν πιο κάτω, αφου τα χιόνια έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα νότια προάστια.  

Αποτέλεσμα να κλείσει ο ΠΑΘΕ το βράδυ και να δοθεί σε κυκλοφορία λίγο πριν τις 5 το πρωί το ρεύμα προς Λαμία, όπως και το κομμάτι στη Ν.Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη 0  έως την 11η χ/θ, που είχε κοπεί το βράδυ για τα φορτηγά.

Για να επανέλθουμε στο Δήμο Λοκρών, η κατάσταση εξομαλύνεται σιγά - σιγά με τα τελευταία προβλήματα να εντοπίζονται στην περιοχή της Λάρυμνας όπου υπάρχει πρόβλημα και με την υδροδότηση λόγω των θεμάτων στο ρεύμα, ενώ και στη Μαλεσίνα είναι πολύ ακόμη το χιόνι που δυσκολεύει τις μετακινήσεις και εντός των οικισμών. Ειδικά στις δύο αυτές Ενότητες είχαν να δουν τόσο χιόνι από το 1987 σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παλαιότερων.

Σε όλη τη Φθιώτιδα πάντως οι συνθήκες που επικρατούν είναι παγωνιά με ήλιο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση