Λαμία: Δωρέαν μεταφορά δημοτών στο εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 08:56 Λαμία: Δωρέαν μεταφορά δημοτών στο εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων

Ο Δήμος Λαμιέων είναι δίπλα στους δημότες που ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς ομάδες - Δείτε ποια είναι η διαδικασία.

Ο Δήμος Λαμιέων λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα και τη σημαντικότητα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας  του  μαζικού εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας και με γνώμονα τη συνδρομή στους συνδημότες μας που θα δυσκολευτούν να προσεγγίσουν το εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων, δρομολογεί τη δωρεάν μεταφορά τους στο εν λόγω κέντρο.

Συγκεκριμένα, όχημα του Δήμου, το οποίο θα ξεκινά καθημερινά από το Δημαρχείο (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού) και ώρα 8.30 πμ. Θα μεταφέρει στο εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων όσους συνδημότες μας έχουν κλείσει ραντεβού να εμβολιαστούν και δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν με δικά τους  μέσα.

Η διαδικασία είναι απλή:

Ο πολίτης θα ενημερώνει την γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη 15188, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το προκαθορισμένο ραντεβού για τον εμβολιασμό, καθημερινά 8.00π.μ.-15 μ.μ και η Κοινωνική Υπηρεσία  θα επικοινωνεί με τον δημότη.

Η μεταφορά των πολιτών θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού  και χωρίς συνοδό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση