Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 08:28 Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας

Βρέθηκε στη δίνη της κακοκαιρίας στα τέσσερα σημεία του νομού, μένοντας άυπνος για τρία 24ωρα, συντονίζοντας επιτυχημένα - κρίνοντας από το τελικό αποτέλεσμα - τα συνεργεία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο (πλην του αυτοκινητοδρόμου).

Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, βρέθηκε θετικός στην covid-19 το πρωί της Τετάρτης (17/2).

Δυστυχώς ο «πόλεμος» με τη «Μήδεια» εξελισσόταν μέσα σε έναν άλλον πολύ πιο επικίνδυνο πόλεμο όπου ο «εχθρός» παραμένει αόρατος και ύπουλος χτυπώντας όπου βρει πρόσφορο έδαφος. Σε αυτόν φαίνεται ότι δεν κατάφερε να βγει αλώβητος, είναι βέβαιο όμως ότι θα βγει νικητής!

Συνηθισμένος στα χιόνια και στις αντίξοες συνθήκες, δεν πτοήθηκε από την κούραση που ένιωσε μετά την πολύωρη μάχη με την κακοκαιρία, ωστόσο όταν αισθάνθηκε ρίγος και πυρετό, ακολουθώντας το πρωτόκολλο απομονώθηκε και έσπευσε να εξεταστεί με το γρήγορο τεστ να επιβεβαιώνει ότι είναι θετικός στον ιό. Ακολούθησε και μοριακό τεστ τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.

Όπως είναι φυσικό, θα εξεταστούν με γρήγορα τεστ όλοι οι στενοί συνεργάτες του, αλλά και με όσους ήρθε σε επαφή τα τελευταία 24ωρα ανεξάρτητα από τα μέτρα αυτοπροστασίας που τηρήθηκαν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έχει ήδη βρεθεί ένα ακόμη στέλεχος της Περιφέρειας θετικό στον κορωνοϊό και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.

Αντίθετα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε ότι κάποια συμπτώματα από το βράδυ της Τρίτης τον θορύβησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως έσπευσε να απομονωθεί. Συνιστά όπως πάντα ψυχραιμία και ζητεί την τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά, στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα: «Μένουμε σπίτι, τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα αυτοπροστασίας και όλα θα πάνε καλά»…

Η επίσημη ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη:

«Επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κατόπιν χτεσινής μου αδιαθεσίας, υποβλήθηκα σήμερα το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό.

Αυτονόητα, τόσο εγώ όσο και οι στενές μου επαφές των τελευταίων ημερών, όπως αυτές προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.

Αισθάνομαι καλά στην υγεία μου και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έστω και από το σπίτι, συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την Περιφέρεια.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με απόλυτη προσοχή και παρακαλώ προς τούτο όλους τους συμπολίτες μας.»

Οι ευχές όλης της ομάδας του LamiaReport για ταχεία ανάρρωση...