Θανάσης Καρακάντζας: «Αισθάνομαι καλά. Παρακαλώ τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα..»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 13:24 Θανάσης Καρακάντζας: «Αισθάνομαι καλά. Παρακαλώ τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα..»

Επίσημα μέσω του Γραφείου του ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας, ενημέρωσε σχετικά με το γεγονός ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό αλλά και για την κατάσταση της υγείας του, με την παράκληση όλοι να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας με μεγάλη προσοχή.

Η ανακοίνωση:

«Επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κατόπιν χτεσινής μου αδιαθεσίας, υποβλήθηκα σήμερα το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό.

Αυτονόητα, τόσο εγώ όσο και οι στενές μου επαφές των τελευταίων ημερών, όπως αυτές προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.

Αισθάνομαι καλά στην υγεία μου και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έστω και από το σπίτι, συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την Περιφέρεια.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με απόλυτη προσοχή και παρακαλώ προς τούτο όλους τους συμπολίτες μας.

Με τιμή,

Αθανάσιος Καρακάντζας

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση