Καμένα Βούρλα: Κλειστό το Δημαρχείο λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 17:41 Καμένα Βούρλα: Κλειστό το Δημαρχείο λόγω κορωνοϊού

Ένα θετικό τεστ ανιχνεύθηκε στη δειγματοληψία που πραγματοποίησαν οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ την Τετάρτη το πρωί στα Καμένα Βούρλα.

Συνολικά έγιναν 241 rapid test και ανιχνεύθηκε ένα (0,41%) που ανήκει σε 47χρονο άνδρα δημοτικό υπάλληλο στο Κατάστημα Καμένων Βούρλων.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ενώ με μέριμνα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου θα απολυμανθεί ο χώρος ο οποίος θα παραμείνει κλειστός για αυτή την εβδομάδα.

Θα ακολουθήσουν και νέες δειγματοληψίες σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δημάρχου Γιάννη Συκιώτη:

«Σας ενημερώνουμε ότι υστέρα από έλεγχο (rapid -test) για covid-19 στους υπαλλήλους του Δήμου βρέθηκε  θετικό κρούσμα στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βουρλών ,το όποιο μπήκε αμέσως σε καραντίνα, καθώς παράλληλα πραγματοποιείται ιχνηλάτηση των επαφών του.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά και μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΔΥ το Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βουρλών θα παραμείνει κλειστό 18 και 19/02/2021 για απολύμανση .

Επιπλέον την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικά rapid test στο προσωπικό του Δημοτικού Καταστήματος Καμένων Βουρλών.

Η κατάσταση είναι δύσκολη γι' αυτό και σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση