Με φωτογραφία και βίντεο του LR απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 08:45 Με φωτογραφία και βίντεο του LR απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία και βίντεο του LamiaReport από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού επί ΣΥΡΙΖΑ το 2017, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες οδηγοί.

Το γάντι που πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το κλείσιμο της Εθνικής Οδού λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια, σηκώνει η κυβέρνηση, δίνοντας στη δημοσιότητα ως απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφία και βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την 22α Δεκεμβρίου 2017.

Όταν δηλαδή, όπως επισημαίνουν από το Μαξίμου, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε κλείσει η Εθνική Οδός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες πολίτες στα αυτοκίνητα τους επί οκτώ ώρες. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση υπερασπίζεται την απόφαση να κλείσει προληπτικά η Εθνική Οδός, απόφαση που έλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, φοβούμενος ότι εάν δίπλωνε μία νταλίκα ή συνέβαινε τροχαίο με ένα λεωφορείο, θα έκλεινε ούτως ή άλλως η κεντρική οδική αρτηρία της χώρας και ο απεγκλωβισμός των οδηγών θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολος.

Δείτε βίντεο:

«Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι΄αυτό ακριβώς επί τρεις ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών...» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης και πρόσθεσε:

«Επειδή όμως τον ακούσαμε στη Βουλή να διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εθνικής οδού, του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση