Στερεά: Νέες «καμπάνες» σε δύο κομμωτήρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 12:54 Στερεά: Νέες «καμπάνες» σε δύο κομμωτήρια

Για μη τήρηση βιβλίου ραντεβού…

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου παρά το χιονιά, με τη διενέργεια ακόμη 50.262 ελέγχων σε όλη την επικράτεια.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 950 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε μία (1) σύλληψη, που αφορούσε υπεύθυνο ουζερί - μεζεδοπωλείου στην Αττική. Του επιβλήθηκε πρόστιμο από τη Δημοτική Αστυνομία 3.000 ευρώ στον ίδιο και 5.000 ευρώ στην επιχείρηση. Επιπλέον επιβλήθηκε σε δέκα (10) πελάτες που βρέθηκαν εντός, από 300 ευρώ πρόστιμο, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Για ανάλογες παραβάσεις σε καταστήματα, είχαμε συνολικά 29 πρόστιμα. Μέσα σε αυτά και δύο «χιλιάρικα» σε ισάριθμα κομμωτήρια στην ίδια περιοχή του Δήμου Τανάγρας. Οι αρχές βεβαίωσαν τα πρόστιμα καθώς δεν υπήρχε βιβλίο τήρησης των ραντεβού.

Ανάλογα πρόστιμα είχαμε:

Στην Κρήτη,

- 300 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού καταναλωτών,

- 3.000 ευρώ πρόστιμο σε οπωροπωλείο – παντοπωλείο για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στην Πελοπόννησο, 1.000 ευρώ πρόστιμο σε κομμωτήριο, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς να τηρείται βιβλίο ραντεβού.

Στην Ήπειρο, 3.000 ευρώ σε καφέ μπαρ, για παραμονή στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος (3) πελατών, στους οποίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο.

Στην Κεντρική Μακεδονία, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφετέριας, για παραβίαση αναστολής λειτουργίας.

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις:

Στη Δυτική Μακεδονία, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία και από 300 ευρώ πρόστιμο σε (8) συμμετέχοντες.

Σημειώνουμε ότι για τη μη τήρηση του περιορισμού κίνησης στη Στερεά είχαμε 48 παραβάσεις και για μη χρήση μάσκας άλλες 18

Προσαρμοσμένη αναζήτηση