Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά είναι τα νέα κρούσματα της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 08:40 Αυτά είναι τα νέα κρούσματα της Φθιώτιδας

Η διασπορά των 59 κρουσμάτων της Περιφέρειας Στερεάς…

Γνωστά και άγνωστα περιστατικά περιλαμβάνει η λίστα του ΕΟΔΥ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου για τη Φθιώτιδα.

Στα οκτώ (8) περιστατικά που χρεώνονται στο νομό, τα δύο αντιστοιχούν στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα και τον 47χρονο υπάλληλο από το δήμο Καμένων Βούρλων που εντοπίστηκε στα γρήγορα τεστ που έκαναν οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Λουτρόπολη την Τετάρτη.

Από τα υπόλοιπα έξι, τα τέσσερα είναι στο Δήμο Λοκρών με το ρεπορτάζ να επιβεβαιώνει ότι οι δύο είναι υπάλληλοι της ΛΑΡΚΟ που όμως ήταν επαφές γνωστών κρουσμάτων με τον ένα εξ αυτών να βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. Την «τετράδα» συμπληρώνει ένας ακόμη 37χρονος και ένας 39χρονος αλλοδαπός.

Τέλος ένα ακόμη κρούσμα χρεώνεται στη Λαμία και σε 73χρονη γυναίκα και ένα στο Δομοκό επίσης σε γυναίκα 58 ετών.

51 είναι τα υπόλοιπα περιστατικά covid-19 στη Στερεά, με τα τέσσερα να εντοπίζονται στη Φωκίδα. Τα δύο είναι στη δωρίδα σε νεαρά άτομα 15 και 18 ετών (κορίτσι - αγόρι) και τα άλλα δύο στο Δήμο Δελφών σε 49χρονη και 56χρονο.

15 είναι τα νέα κρούσματα στη Βοιωτία και εντοπίζονται σε Θήβα (8 άνδρες και 1 γυναίκα), Ορχομενό (43χρονος), Δήμο Τανάγρας (2 άνδρες και 2 γυναίκες) και Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων (88χρονη).

Τα πολλά κρούσματα είναι και πάλι στην Εύβοια συνολικά 32. Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει με διαφορά τα περισσότερα αφού φτάνουν τα 23! Στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου έχουμε τα πέντε (3 άνδρες - 2 γυναίκες), στην Κάρυστο δύο (44χρονος - 51χρονη), στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων (26χρονος) και στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού (73χρονος).