Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινή στέγη φροντίδας βρήκαν στο Δήμο Στυλίδας τα υποσιτισμένα ζώα της Κουβέλας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 10:59 Προσωρινή στέγη φροντίδας βρήκαν στο Δήμο Στυλίδας τα υποσιτισμένα ζώα της Κουβέλας

Ξεκινά η προσπάθεια υιοθεσίας 23 σκύλων και τριών γατών…

Ενημέρωση για την τύχη των υποσιτισμένων ζώων που απομακρύνθηκαν το προηγούμενο διάστημα από σπίτι στην Κουβέλα, μας παρείχε με δελτίο τύπου ο Δήμος Στυλίδας.

Ο Δήμος με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γιαλικάρη, πέτυχε να διευθετήσει το θέμα που δημιουργήθηκε, αναλαμβάνοντας, τη φροντίδα του συνόλου των ζώων, ήτοι 16 σκύλων και τριών γατών (συν εφτά σκύλων που είχαν απομακρυνθεί στις 15 και 16 Ιανουαρίου), αλλά και τη μετέπειτα υιοθεσία τους.

Θυμίζουμε ότι τα ζώα απομακρύνθηκαν από το χώρο που ζούσαν υποσιτισμένα με Εισαγγελική Διάταξη και παρελήφθησαν από το Δήμο Στυλίδας. Ο Δήμος ανέλαβε και την προσωρινή σίτιση και εξέταση τους, έως ότου παραδοθούν, σύμφωνα με τη Διάταξη του Εισαγγελέα, στην «Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης Ζώων» με επίσημη υιοθεσία.

Η διαδικασία της υιοθεσίας του συνόλου των ζώων, θα ολοκληρωθεί με την πολύτιμη συμβολή της κας Μάρθας Πουλτίδου, όπως αναφέρει ο Δήμος, προέδρου της ανωτέρω Ομάδας, «με την οποία δεσμευτήκαμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον την αγαστή συνεργασία στην κατεύθυνση επίλυσης του μεγάλου αυτού ζητήματος της προστασίας των ζώων».