Προσλήψεις λόγω covid στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 12:56 Προσλήψεις λόγω covid στο Δήμο Λοκρών

8μηνες συμβάσεις…

Την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια 8 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής τους και οι ειδικότητες είναι οι εξής:

ΥΕ Εργατών Πρασίνου - 1 θέση

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρου) - 2 θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα Γραφεία της Υπηρεσίας αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον ή εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας (πληροφορίες: κ. Δημητρίου Κων/νος & κ. Μοδιάτη Βασιλική τηλ. επικοινωνίας: 22330 - 22374 και 22330 - 23707 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες εργάσιμες και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com