Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεταμεσονύκτια επιχείρηση για τη μεταφορά παιδιού σε Νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 13:04 Μεταμεσονύκτια επιχείρηση για τη μεταφορά παιδιού σε Νοσοκομείο

Είχε συμπτώματα περιτονίτιδας και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στην Αθήνα…

Ώρες αγωνίας για οικογένεια στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου με ανήλικο αγόρι το οποίο παρουσίασε συμπτώματα περιτονίτιδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (19/2).

Η αγωνία μεγάλωσε περισσότερο όταν ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο, ενώ και το αυτοκίνητο της μητέρας ήταν ακινητοποιημένο από βλάβη.

Στις 12:30’ ειδοποιήθηκε η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας - Rescue Team 312 που έχει βοηθήσει κατ’ επανάληψη συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κίνδυνο ή άλλη ανάγκη και άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά του παιδιού σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Σύμφωνα με τους εθελοντές - διασώστες, πρώτος σταθμός τα ξημερώματα ήταν το Νοσοκομείο «Μητέρα» που ήταν το πιο κοντινό στο δρόμο τους, ενημερώθηκαν όμως ότι έπρεπε να φτάσουν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, που είχε ενημερωθεί σχετικά.

Τελικά παραδώσαν το παιδί στους γιατρούς και 6:00’ το πρωί του Σαββάτου (20/2) πήραν το δρόμο της επιστροφής. Όλοι ευχόμαστε περαστικά στον μικρούλη και δίνουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους αυτούς που ανιδιοτελώς υπηρετούν τον συνάνθρωπο ανεξαρτήτου, ώρας, ημέρας ή κατάστασης.