Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο δάσκαλος που απανθρακώθηκε στην αποθήκη του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:14 Αυτός είναι ο δάσκαλος που απανθρακώθηκε στην αποθήκη του

Συγκλονισμένοι στα Τρίκαλα από τον τραγικό χαμό του Βασίλη Γιαννούχου…

Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στα Τρίκαλα αλλά κι όλος ο νομός από τον αδόκητο χαμό του 60χρονου εκπαιδευτικού Βασίλη Γιαννούχου που βρήκε τραγικό θάνατο στο κτήμα του στο Φλαμούλι ύστερα από πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, απανθρακωμένος από πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Βασίλη Γιαννούχου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Βασίλη, που ξεχώριζε για την παιδαγωγική του ευαισθησία, την αγάπη και ζεστασιά για τους μαθητές/μαθήτριές του, την προσφορά και την αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα τέκνα τους και σε λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Βασίλη, καλό παράδεισο!»

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr - από όπου και οι φωτογραφίες - η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Γιαννούχου θα τελεστεί μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα Τετάρτη-Πέμπτη καθώς με τη σύζυγό του Βασιλική Σχορτσιανίτη είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, γιατροί και οι δυο, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, ο ένας στη Γερμανία και ο δεύτερος στις Ηνωμένες Πολιτείες.