Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επαναπροκηρύχθηκαν έξι θέσεις στην ΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 12:09 Επαναπροκηρύχθηκαν έξι θέσεις στην ΠΕ Φθιώτιδας

Για τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων…

Έξι (6) θέσεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Στ.Ε. για την χωρική αρμοδιότητα της, κατά την χειμερινή περίοδο, επαναπροκήρυξε η Π.Ε. Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο (2) θέσεις, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (διαμορφωτές γαιών, οδών και διάνοιξης χανδάκων και ορυγμάτων παντός τύπου - γκρέϊντερ), δύο (2) θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (φορτωτικά μηχανήματα τύπου JCB και δύο (2) θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων (φορτωτές αλυσότροχοι και λαστιχοφόροι παντός τύπου).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα (23/2) της ανάρτησής της, στο Περιφερειακό Κατάστημα.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα (23/2) είναι η προθεσμία των αιτήσεων για τρεις θέσεις Νοσηλευτικής (ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ) στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Εύβοιας με 8μηνη σύμβαση.