Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανά μηχάνημα της Πειραιώς στην Ελάτεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 12:14 Ξανά μηχάνημα της Πειραιώς στην Ελάτεια

Η παρέμβαση Σταϊκούρα και η επιμονή της Δημοτικής Αρχής…

Μετά από μια σειρά δράσεων και παρεμβάσεων με την καθοριστική συμβολή του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, η Ελάτεια θα αποκτήσει εντός των επόμενων 20 ημερών ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, σύμφωνα με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή που σημειώνει επίσης ότι «μόνο οι αγώνες και οι διεκδικήσεις φέρνουν αποτελέσματα»!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ελάτεια έμεινε χωρίς κανένα ΑΤΜ και χωρίς δυνατότητα ανάληψης χρημάτων στην περιοχή, μετά από αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχτηκε από συμμορίες το μηχάνημα που ήταν εγκατεστημένο στο κτίριο του ΚΑΠΗ.

 «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Υπουργό μας Χρήστο Σταϊκούρα, γιατί παρόλες τις ενέργειες και οχλήσεις μας ήταν η δική του παρέμβαση που καθόρισε τη θετική έκβαση του αγώνα μας όσον αφορά την τοποθέτηση ΑΤΜ στην Ελάτεια», σημειώνει η κα Στιβακτή που προσθέτει: «Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του στο πολιτικό στερέωμα της χώρας ο Χρήστος Σταϊκούρας έχει αποδείξει εμπράκτως ότι εγκύπτει στα προβλήματα των πολιτών και διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά. Με ευαισθησία, κατανόηση και διακριτικότητα στέκεται πλάι στον πολίτη και σε όλους τους φορείς και με καίριες παρεμβάσεις δίνει άμεσες και στοχευμένες λύσεις. Μόνο περήφανοι θα μπορούσαμε να νιώθουμε για την εκπροσώπηση της Φθιώτιδας από ανθρώπους αποτελεσματικούς που υπηρετούν την πολιτική με αξιοπρέπεια και ήθος».

«Με τον ίδιο ζήλο, με καθημερινό και αδιάλειπτο αγώνα δεσμευόμαστε ότι θα παλεύουμε για την επίλυση όλων των πάγιων αιτημάτων των δημοτών μας», είναι η υπόσχεση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας προς τους πολίτες του Δήμου της.