Ένα θετικό τεστ στο Δήμο Δωρίδος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 18:56 Ένα θετικό τεστ στο Δήμο Δωρίδος

Κλιμάκια της Περιφέρειας στη Φωκίδα και συνεχείς δειγματοληψίες…

Στο Δημοτικό κατάστημα Ευπαλίου, Γλυφάδας και Ερατεινής, βρέθηκε Δευτέρα και Τρίτη η Ομάδα διαχείρισης covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Δωρίδος, να πραγματοποιήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test covid-19) σε πολίτες.

Επικεφαλής της Ομάδας ο Συντονιστής Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Αγάλος Φωτόπουλος.

Στο Δημοτικό κατάστημα Ευπαλίου, διενεργήθηκαν 111 λήψεις εκ των οποίων τα αποτελέσματα βρέθηκαν 110 αρνητικά και 1 θετικό.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου προχώρησε στις προβλεπόμενες και απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του θετικού κρούσματος.

Στο Δημοτικό κατάστημα Γλυφάδας, διενεργήθηκαν 76 λήψεις εκ των οποίων τα αποτελέσματα βρέθηκαν όλα αρνητικά, όπως και στο Δημοτικό κατάστημα Ερατεινής, όπου διενεργήθηκαν 25 λήψεις και ήταν επίσης όλα αρνητικά.

Επίσης η Ομάδα βρέθηκε την Τρίτη και στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Δελφών, όπου όπως ενημέρωσε ο Παναγιώτης Ταγκαλής, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση