Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ.Σ. Αμφίκλειας - Ελάτειας: Κόβουμε κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ αν δεν εξυπηρετούν σωστά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 20:02 Δ.Σ. Αμφίκλειας - Ελάτειας: Κόβουμε κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ αν δεν εξυπηρετούν σωστά

Αυστηρή προειδοποίηση με ομόφωνη απόφαση…

Ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας διαμαρτύρεται για τη λήξη της σύμβασης της υπαλλήλου στο κατάστημα ΕΛΤΑ της Κάτω Τιθορέας που αποτέλεσμα έχει τη μη εξυπηρέτηση των δημοτών στην Ελάτεια.

Το θέμα συζητήθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση - η οποία διαβιβάστηκε προς όλους τους αρμόδιους - διακοπή κάθε συνεργασίας με τα ΕΛΤΑ αν δεν βρεθεί άμεσα λύση.

«Οι πρακτικές να μοιράζεται η αλληλογραφία σε καφενεία βάζοντας το κόσμο σε κίνδυνο από το συνωστισμό, εν μέσω πανδημίας, θυμίζει εικόνες άλλων εποχών που δεν θα το επιτρέψουμε να συμβαίνει», διαμηνύει το ΔΣ Αμφίκλειας - Ελάτειας ειδικά όταν πρόκειται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Διαβάστε την ομόφωνη απόφαση (17_3_2021) του ΔΣ:

Α)Να σταλεί η απόφαση του Δ.Σ. μας με την διαμαρτυρία προς τη διοίκηση των ΕΛΤΑ, τον αρμόδιο Υπουργό, τους Υπουργούς του Νομού μας και τους βουλευτές για δικές τους ενέργειες.

Β) Σε περίπτωση μη εύρεσης λύσης της πλέον προσήκουσας, ο Δήμος μας να διακόψει κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ και να συνάψει σύμβαση συνεργασίας, κατά τις ισχύουσες διατάξεις, με άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών για την αποστολή λογαριασμών ύδρευσης.

Γ) Να σταλεί έγγραφο προς όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικούς φορείς, τράπεζες, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ότι στο Δήμο μας δεν παρέχεται πλήρη κάλυψη με τις υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ -εξαιτίας δικής τους αποκλειστικής υπαιτιότητας- και παρακαλούμε όπως οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλληλογραφία να αποστέλλεται με διαφορετική εταιρεία, με σκοπό να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των δημοτών μας αφού δεν βρεθεί η προσήκουσα λύση.