Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εδώ θα στεγασθεί το Λιμενικό Τμήμα Αρκίτσας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 20:24 Εδώ θα στεγασθεί το Λιμενικό Τμήμα Αρκίτσας

Προγραμματισμένη συνάντηση, στον υπό παραχώρηση χώρο του 2ου ορόφου του κτιρίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρκίτσας, ο οποίος προορίζεται για την επανίδρυση του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας, είχαν σήμερα (Τρίτη 23-02-2021), μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος και η Διοικητής του Λ.Τ Σκάλας Αταλάντης, με το Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, τον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Σ. του Δ.Δ. Αρκίτσας.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία τηρήθηκαν αυστηρά τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα προς αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19, έγινε λεπτομερής εκτίμηση των απαιτήσεων του υπό παραχώρηση χώρου, έτσι ώστε, εφόσον ληφθεί η σχετική απόφαση επανίδρυσης του Λ.Τ. από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα για την ορθή και σύντομη έναρξη λειτουργίας του Λιμενικού Τμήματος.

«Ευχαριστούμε όλους τους Πολιτικούς παράγοντες του Νομού μας και τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα με τις ενέργειές τους και υποστηρίζουν αμέριστα τις προσπάθειες του εν λόγω εγχειρήματος, αλλά και τις λοιπές προσπάθειες της Ένωσής μας και προσδοκούμε στην ενίσχυση αυτών των ενεργειών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανίδρυσης του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας, εγχείρημα μείζονος σημασίας, τόσο για τη βελτίωση της αστυνόμευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη, όσο και για την τοπική αναβάθμιση και υποστήριξη της τουριστικής δραστηριότητας», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος.