Οι εκλεκτοί του Γρηγορίου για τον πρώτο τελικό με ΑΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 12:15 Οι εκλεκτοί του Γρηγορίου για τον πρώτο τελικό με ΑΕΛ

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα…

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης 24/02 στις 17:15 στο γήπεδο Αλκαζάρ, με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Ο πρώτος τελικός μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν ως στόχο την παραμονή και έχουν γευτεί για μεγάλο διάστημα την τελευταία θέση. Τα μεταξύ τους παιχνίδια (αφού θα ξαναοριστεί και το Λαμία - ΑΕΛ) είναι οι μοναδικές εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα που θα διαμορφώσουν και οριστικά τον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με τις θέσεις 11 έως 14.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το υποχρεωτικό ροτέισον στην Τούμπα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Μπα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγορίου αν και δεν είχε στη διάθεσή του τους δύο τραυματίες Βασιλακάκη και Τιρόνε, αλλά ούτε και τον τιμωρημένο Ρόμανιτς, είχε την πολυτέλεια να αφήσει τουλάχιστον μια ακόμη τριάδα παικτών πίσω στη Λαμία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν κι εκείνη στην «επικίνδυνη αποστολή.

Το παιχνίδι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση