Λοκρίδα και Δυτική Φθιώτιδα γεμίζουν τη λίστα με τα νέα κρούσματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 06:52 Λοκρίδα και Δυτική Φθιώτιδα γεμίζουν τη λίστα με τα νέα κρούσματα

Μεγάλη ανησυχία στη Μαλεσίνα…

17 νέα κρούσματα παρουσίασε ο ΕΟΔΥ στη λίστα με τα κρούσματα της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου.

Από αυτά εννέα εντοπίζονται στη Λοκρίδα (5 άνδρες και 4 γυναίκες) που ήδη βρίσκεται σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» ειδικά για τη Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας. Το ρεπορτάζ βέβαια θέλει τα ενεργά περιστατικά να είναι πάνω από 60, χωρίς να υπάρχει ακόμη δυνατότητα ιχνηλάτησης των επαφών από το γάμο που έγινε την Κυριακή στην περιοχή. Για το λόγο αυτό προγραμματίστηκαν rapid test την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ενώ θα επαναληφθούν και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Στα υπόλοιπα κρούσματα της λίστας έχουμε ακόμη έξι στη δυτική Φθιώτιδα και στο Δήμο Μακρακώμης. Πρόκειται για 51χρονο και 19χρονο, τρεις γυναίκες 41, 42 και 44 ετών και έναν ακόμη 81χρονο.

Τέλος έχουμε έναν 33χρονο στο Δομοκό και έναν 28χρονο από τη Λαμία.

Υπενθυμίζουμε ότι στη λίστα έχουμε και ένα κρούσμα από τη Φωκίδα και συγκεκριμένα σε 14χρονο μαθητή από το Δήμο Δωρίδος.

Τα κρούσματα στη Βοιωτία είναι 16, εφτά στο Δήμο Θηβαίων, τέσσερα στο Δήμο Τανάγρας, τρία στο Δήμο Λεβαδέων και από ένα στους Δήμους Ορχομένου, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Τέλος τα 46 κρούσματα στην Εύβοια είναι σε Χαλκίδα (32), Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (6), Ιστιαίας - Αιδηψού (3), Κύμης-Αλιβερίου (3) και Ερέτριας (2).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση