Θύμιος Καραΐσκος: «Οι επαγγελματίες έχουν όσο ποτέ ανάγκη την απόλυτη στήριξη όλων μας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 09:50 Θύμιος Καραΐσκος: «Οι επαγγελματίες έχουν όσο ποτέ ανάγκη την απόλυτη στήριξη όλων μας»

Βόλτα του Δημάρχου Λαμιέων στη "λαβωμένη" αγορά της πόλης...

Κοντά στους εμπόρους και τους επαγγελματίες της Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Παναγιώτη Φώσκολο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λαμιέων Δημήτρη Ρίζο.



«Η προσπάθεια μας να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα και να αναβαθμίσουμε την πόλη μας, θα είναι συνεχής. Κινούμενοι πάντοτε μέσα από το διάλογο, τη συναίνεση και τη σύνθεση απόψεων. Οι επαγγελματίες έχουν όσο ποτέ ανάγκη την απόλυτη στήριξη όλων μας. Είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας την αγορά και τους ανθρώπους της...Τους ευχαριστούμε για τις προτάσεις, τους προβληματισμούς και τις απόψεις που ανταλλάξαμε.», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Επίσης ο Θύμιος Καραΐσκος ευχαρίστησε τους επαγγελματίες για την υπομονή, τον αγώνα και τη προσπάθειά τους στη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, ώστε η πόλη μας να βρίσκεται σε καλό υγειονομικό επίπεδο και να συνεχίσει τη λειτουργία της, έστω και με αυτό τον τρόπο, η τοπική αγορά, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση