Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για τη ΜΕΘ «Νιάρχος» του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:04 Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για τη ΜΕΘ «Νιάρχος» του Νοσοκομείου Λαμίας

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού για όλες τις ΥΠΕ…

Τριάντα τρεις (33) θέσεις Νοσηλευτικού και Βοηθητικού προσωπικού για την επάνδρωση της νέας ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, δυναμικότητας 7 κλινών, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», εγκρίθηκαν από τους Αναπληρωτές Υπουργούς, Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Υγείας, Βασίλειο Κοντοζαμάνη.

Προηγήθηκε το αίτημα του ΔΣ του ΓΝ Λαμίας και η έγκριση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ώστε να φθάσουμε στη συγκεκριμένη ΚΥΑ που προβλέπει οι προσλήψεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Οι θέσεις είναι:

ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - 25 θέσεις

ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ / ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ) - 6 θέσεις

ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ / ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ) - 2 θέσεις

ΣΥΝΟΛΟ: 33.

Σημειώνουμε ότι από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έχει ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού σε όλες τις ΥΠΕ της χώρας.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα είναι δυνατή έως την Δευτέρα 8-03-2021, στις 12:00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι θα εισέρχονται στον διαδικτυακό τόπο loipoepikouriko.moh.gov.gr για την κατάθεση των αιτήσεων τους αλλά και για περισσότερες πληροφορίες (Δείτε ΕΔΩ τη νέα κωδικοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Β’ 698).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com