Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Που εντοπίζονται τα 24 νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:26 Που εντοπίζονται τα 24 νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Ένα μόνο νέο περιστατικό στη Λαμία από τα 24 που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για τη Φθιώτιδα.

Για 4η συνεχόμενη ημέρα εντοπίζεται διψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με τον τελευταίο χάρτη του ΕΟΔΥ.

Σε αυτό φαίνεται να έχει παίξει μεγάλο ρόλο η διασπορά που παρατηρείται στη Λοκρίδα, αλλά και σε νέες μολύνσεις που αποκαλύπτονται στη Μακρακώμη, όπως φάνηκε και στα τελευταία γρήγορα τεστ.

Ειδικότερα στη λίστα υπάρχει ένας 63χρονος, ένας 43χρονος, μία 23χρονη αλλά και δύο μικρά κορίτσια 7 και 8 ετών.

Στο Δήμο Λοκρών στην τελευταία λίστα καταγράφονται 18 νέα περιστατικά, χωρίς να περιλαμβάνονται τα 21 που προέκυψαν στη δειγματοληψία της Πέμπτης. Πρόκειται για 9 άνδρες και 9 γυναίκες με τις ηλικίες τους να είναι από 16 μέχρι 83 ετών.

Υπάρχει τέλος και ένα νέο κρούσμα στη Λαμία σε 50χρονο αλλοδαπό.

Έξι (6) νέα κρούσματα δίνει η Φωκίδα. Από τρία στους δύο Δήμου Δωρίδας και Δελφών. 39χρονος, 66χρονος και 60χρονη στον πρώτο και δύο 64χρονοι και μία 53χρονη στο δεύτερο.

Η Βοιωτία έχει δώδεκα (12) κρούσματα, εφτά στη Θήβα, τέσσερα στην Τανάγρα και ένα στη Λιβαδειά και τέλος η Εύβοια κράτησε τα πρωτεία με 25 που εντοπίζονται στους Δήμους Χαλκιδέων (9), Κύμης - Αλιβερίου (6), Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας (4), Ερέτριας (2), Καρύστου (1), Διρφύων - Μεσσαπίων (1), Σκύρου (1) και Ιστιαίας - Αιδηψού (1).