Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γέμισαν τα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με κρούσματα από Μαλεσίνα - Έρχεται σκληρό lockdown

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:40 Γέμισαν τα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με κρούσματα από Μαλεσίνα - Έρχεται σκληρό lockdown

Αυξάνονται συνεχώς οι νοσηλευόμενοι στο Πέτρινο κτίριο….

Τα αποτελέσματα της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Λοκρίδα και ειδικά στην Κοινότητα Μαλεσίνας, άρχισαν να αποτυπώνονται στους διαδρόμους των Επειγόντων του Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και στην Κλινική covid στο Πέτρινο κτίριο.

Ήδη τα τελευταία δύο 24ωρα οι εισαγωγές από Λοκρίδα ανέβασαν τους ασθενείς που νοσηλεύουνται στην Κλινική covid στους 30, ενώ άλλοι τόσοι βρίσκονται στα Επείγοντα, έχοντας επισκεφθεί πρώτα το Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Γενικά η κατάσταση είναι δύσκολη και φαίνεται ότι μπαίνουμε με γοργούς ρυθμούς στο 3ο κύμα της πανδημίας.

Ήδη μέχρι την Πέμπτη (25/2), μόνο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ήταν καταγεγραμμένα 93 κρούσματα, ενώ είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε όλο το Δήμο με τη συντριπτική τους πλειοψηφία βέβαια να εντοπίζεται στη Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας.

Ήδη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης επιβεβαιώθηκαν νέα κρούσματα σήμερα Παρασκευή και ενώ το Σάββατο θα υπάρξει νέα δωρεάν δειγματοληψία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στη Μαλεσίνα.

Με αυτά τα δεδομένα η επιβολή σκληρού lockdown σαν το «βαθύ κόκκινο» που έχει επιβληθεί στο Δήμο Χαλκιδέων, μοιάζει μονόδρομος και για την Κοινότητα Μαλεσίνας, ωστόσο η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19, είναι αυτή που θα αποφασίσει όχι μόνο για το βαθμό κινδύνου, αλλά και για τα όρια εφαρμογής του.

Οι πληροφορίες του LamiaReport θέλουν μάλιστα όλο το Δήμο Λοκρών να μπαίνει σε "αυξημένο κίνδυνο".