Τι έδειξαν τα rapid tests που έγιναν σήμερα στη Λάρυμνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 07:52 Τι έδειξαν τα rapid tests που έγιναν σήμερα στη Λάρυμνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ανάστατη η Λοκρίδα που από σήμερα μπήκε σε σκληρό lockdown - Μεγάλη προσέλευση στα rapid tests που έγιναν στη Λάρυμνα - Δείτε εικόνες από ψηλά.

Από το πρωί της Κυριακής ολόκληρος ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται σε lockdown, με τη Μαλεσίνα να μετράει περισσότερα από 130 ενεργά κρούσματα, ενώ η διασπορά στην κοινότητα φαίνεται να είναι ασύμμετρη. 

Ευτυχώς τα τεστ που έγιναν σήμερα στη Λάρυμνα δείχνουν ότι η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει σε όλες τις περιοχές, αφου στη Λάρυμνα από τα 310 τεστ που έγιναν, είχαμε μόνο 6 θετικά.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών για τα τεστ που έγιναν στη Λάρυμνα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 από την κινητή ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συστάθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στην αρχή του παραλιακού δρόμου της Λάρυμνας (περιοχή Κάστρου), υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης Covid 19, γιατρού δημόσιας υγείας Α. Φωτόπουλου.

Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. 310 κάτοικοι της Λάρυμνας έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 6 ήταν θετικά.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στη διαδικασία και την κινητή ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  για τη δράση που έγινε στη Λάρυμνα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και γι' αυτό πρέπει όλοι να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του Covid-19.

Δείτε βίντεο από drone με εικόνες από τις ουρές των αυτοκινήτων για τα rapid tests στη Λάρυμνα:

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη προσέλευση στα rapid tests που έγιναν στη Λάρυμνα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση