Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είχε την κοκαΐνη σε σακουλάκια στο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 08:04 Είχε την κοκαΐνη σε σακουλάκια στο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά το διήμερο…

Ένας Έλληνας υπήκοος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (27/2) σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, έχοντας στην κατοχή του συσκευασίες κοκαΐνης, ενώ επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε που οδηγούσε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 5,3 γραμμαρίων.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

Σε άλλη περίπτωση το ίδιο βράδυ στη Χαλκίδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνέλαβαν δύο Έλληνες για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση σε αυτή την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Νωρίτερα πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στα Ψαχνά Ευβοίας συνελήφθη ένας ακόμη Έλληνας για ναρκωτικά και παράβαση του ΚΟΚ.

Ο συγκεκριμένος έπεσε σε έλεγχο των αστυνομικών του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων που σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ ο ίδιος ήταν μεθυσμένος και χωρίς να έχει δίπλωμα! Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν αντίστοιχα, μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. 

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Τέλος, το βράδυ της Παρασκευής (26/2) στη Θήβα είχαμε από την Ασφάλεια Θηβών τη σύλληψη ενός άνδρα, για κατοχή μίας αυτοσχέδιας συσκευασίας κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.