Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλείνουν όλα τα σχολεία και σε Μαρτίνο - Λάρυμνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 08:12 Κλείνουν όλα τα σχολεία και σε Μαρτίνο - Λάρυμνα

Συνεχίζονται οι διορθώσεις σε τοπικό επίπεδο στη Λοκρίδα, στην αρχική απόφαση των επιστημόνων και της Πολιτικής Ηγεσίας της Πολιτικής Προστασίας, μετά και την αναγκαστική κήρυξη της περιοχής της Μαλεσίνας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Δυστυχώς όταν οι αποφάσεις έρχονται από την πρωτεύουσα αγνοώντας τα όσα γνωρίζουν οι τοπικοί άρχοντες και φορείς παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις σε ενέργειες που μπορούν να σπάσουν την αλυσίδα μετάδοσης του θανατηφόρου ιού.

Τελικά μετά από αλλεπάλληλες συνεννοήσεις με την Εκπαίδευση σε Περιφέρεια και νομό, αποφασίστηκε, μετά το υποχρεωτικό κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων στη Μαλεσίνα, να μπουν σε αναστολή από Δευτέρα 1 Μαρτίου και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Λάρυμνα και Μαρτίνο.

Σε αναστολή έχουν ήδη τεθεί όλα τα Λύκεια (και Γυμνάσια με Λυκειακές Τάξεις) του Δήμου βάσει του επιπέδου Β’ (αυξημένου κινδύνου). Για τους μαθητές, τα σχολεία των οποίων βρίσκονται σε αναστολή, θα ισχύσει το σύστημα της τηλεκπαίδευσης.