1 Μαρτίου 2021: Μια ξεχωριστή ημέρα για το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 09:14 1 Μαρτίου 2021: Μια ξεχωριστή ημέρα για το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Διαβάστε το δελτίο τύπου από το Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας για τη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, έκοψε την αγιοβασιλόπιτα και επίδωσε τα χρηματικά βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές.

«Η Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021, υπήρξε μια εξαιρετικά ευχάριστη ημέρα για την εκατόχρονη Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος και Πρόεδρος της Σχολικής μας Εφορείας κ. Συμεών, βρέθηκε κοντά στη σχολική μας κοινότητα για να τελέσει αγιασμό για την αρχή του μήνα και να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα, καθώς επίσης για να επιδώσει χρηματικά βραβεία στους αριστεύσαντες κατά το Α΄ τετράμηνο μαθητές όλων των τάξεων, Γυμνασίου και Λυκείου.

Έτσι, η σημερινή ημέρα για το Σχολείο μας ήταν αφενός μεν ημέρα χαρμόσυνη, αφετέρου δε ημέρα σημαδιακή. Χαρμόσυνη διότι είχαμε κοντά μας το Σεπτό Ποιμενάρχη μας, ο οποίος απένειμε τα χρηματικά βραβεία σε όλους τους μαθητές οι οποίοι αρίστευσαν. Ήταν όμως και ημέρα σημαδιακή, διότι η πρωτοβουλία του Μητροπολίτη μας για  βράβευση των αριστούχων μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας, σημαίνει και μια νέα εκκίνηση για ολόκληρη τη μαθητική μας κοινότητα, μια εκκίνηση η οποία ευελπιστούμε ότι θα δραστηριοποιήσει ακόμη περισσότερο τους μαθητές και τις μαθήτριές μας στην προσπάθειά τους για εκπλήρωση των ευγενών επιθυμιών τους, καθώς και στον αγώνα τους για κατάκτηση των υψηλότερων κορυφών της γνώσης.

Διερμηνεύοντας, λοιπόν, τα συναισθήματα ολόκληρης της σχολικής μας κοινότητας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και ευχόμαστε οι Άγιοι Νεκτάριος, Στυλιανός και Αικατερίνη, Προστάτες της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, να του χαρίζουν υγεία και δύναμη επ΄ αγαθώ του Σχολείου μας, επ΄ αγαθώ του ποιμνίου της Μητροπόλεώς μας, επ΄ αγαθώ του λαού της Φθιώτιδας!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση