Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοποριακή σειρά περιποίησης προσώπου «M Cosmetics» - Απλά όμορφη!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 11:52 Πρωτοποριακή σειρά περιποίησης προσώπου «M Cosmetics» - Απλά όμορφη!

H ιδέα γεννήθηκε όταν η φαρμακευτική εταιρεία Medical Pharmaquality συνάντησε τη Μαρία Μπεκατώρου. Και ποια ήταν αυτή η ιδέα; Μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης προσώπου, υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας που θα ήταν προσιτή για τη σύγχρονη Ελληνίδα, κατάλληλη για το DNA της και θα κάλυπτε τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Η έμπνευση προήλθε από την ομορφιά της Ελλάδας, το φως, τα χρώματα και τα αρώματά της καθώς επίσης και από την ομορφιά της Ελληνίδας γυναίκας. Έτσι λοιπόν, όταν η επιστήμη συνάντησε την ομορφιά, δημιουργήθηκε η νέα σειρά καλλυντικών M COSMETICS.

H προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η M COSMETICS είναι η Βιομιμητική, η οποία μιμείται τη φυσιολογική λειτουργία των νεανικών κυττάρων του ανθρώπινου οργανισμού. Τα νεανικά κύτταρα έχουν την ικανότητα να επιδιορθώνουν τις φθορές τους, με τη συμβουλή ουσιών που υπάρχουν στον οργανισμό μας, όπως τα ένζυμα, τα πεπτίδια και οι ορμόνες. Με την πάροδο του χρόνου όμως, η λειτουργία αυτή περιορίζεται γιατί μειώνεται η παραγωγή αυτών των ουσιών φυσιολογικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φθορές και στο δέρμα. Η σειρά M COSMETICS εμπνεύστηκε από αυτή την ανάγκη και έτσι περιέχει βιομιμητικά συστατικά που μιμούνται τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας! Τα συστατικά αυτά έχουν αντιρυτιδική, συσφικτική δράση και προσφέρουν ανάπλαση και ανόρθωση στο δέρμα.

Ποια είναι όμως τα βιομιμητικά αυτά συστατικά;

Η σειρά M COSMETICS έχει υψηλή περιεκτικότητα σε 2 βιομιμητικά συστατικά, που αποτελούν μοναδικές πατενταρισμένες φόρμουλες:

1. Βιομιμητικό συστατικό από τον πυρήνα του χουρμά που προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική, κλινικά αποδεδειγμένη, δράση καθώς και αντιγηραντική δράση, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύοντας από τη περιβαλλοντική γήρανση.
2. Βιομιμητικό συστατικό από το φλοιό της βελανιδιάς που προσφέρει λείανση της επιδερμίδας και άμεσο αποτέλεσμα lifting από την 1 η ώρα εφαρμογής.

Αναλυτικά τα προϊόντα της σειράς είναι τα ακόλουθα:

  • 24h Face Cream Light Texture: 24ωρη κρέμα προσώπου για κανονικές/ μικτές επιδερμίδες με ευχάριστη, λεπτή μη λιπαρή υφή, για ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, με βιομιμητικά συστατικά, βιταμίνες E, C, A & F, πανθενόλη και βούτυρο καριτέ.
  • 24h Face Cream Rich Texture: 24ωρη κρέμα προσώπου με πλούσια υφή για κανονικές/ ξηρές επιδερμίδες για ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, με βιομιμητικά συστατικά, βιταμίνες E, C, A & F, πανθενόλη και βούτυρο καριτέ
  • Eye Cream: Κρέμα ολοκληρωμένης αντιρυτιδικής και συσφικτικής δράσης, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Με βιομιμητικά συστατικά, βιταμίνες E, C, A & F, πανθενόλη και βούτυρο καριτέ καθώς και έλαιο από τον πυρήνα του σταφυλιού για επιπλέον αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
  • Firming Serum: ορός ανάπλασης για όλους τους τύπους δέρματος με βιομιμητικά συστατικά για ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, φυσικά προλίπιδια που αυξάνουν το δερματικό φραγμό και πανθενόλη για ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του, αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα συνίσταται να συνδυάζεται με τις 24ωρες κρέμες
  • Instant Lifting Serum: ορός άμεσης ανόρθωσης για όλους τύπους δέρματος. Προσφέρει αποτελεσματική ανόρθωση σε λίγα λεπτά, χάρη στον συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών. Περιέχει ενεργά δραστικά συστατικά μικροάλγης, πολυσακχαρίτες και φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες που προσφέρουν άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και lifting που διαρκεί τουλάχιστον 4 ώρες. 
  • Micellar Water for Face & Eye: νερό καθαρισμού προσώπου και ματιών, για όλους τους τύπους δέρματος που κάνει τον καθαρισμό του προσώπου παιχνιδάκι με μια κίνηση. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει τριπλή δράση: καθαρισμό του προσώπου, καθαρισμό των ματιών, ενυδάτωση.

Όταν η επιστήμη συνάντησε την ομορφιά, γεννήθηκαν τα M COSMETICS.

Θα βρείτε όλη τη σειρα M Cosmetics της Μαρίας Μπεκατώρου σε ειδική προσφορά -35% μόνο στο www.pharmacy2go.gr

Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στο διαγωνισμό που διοργανώνει το LamiaReport με το pharmacy2go στο Instagram εν όψει της Ημέρας της Γυναίκας και μια μεγάλη τυχερή θα κερδίσει όλη την υπέροχη σειρά M Cosmetics.