Το φυσικό αέριο έφθασε και στη Θήβα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 12:07 Το φυσικό αέριο έφθασε και στη Θήβα

Ενεργοποιήθηκε το υφιστάμενο δίκτυο και ξεκινούν οι συνδέσεις καταναλωτών…

Το φυσικό αέριο έφθασε και στη Θήβα. Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων διανομής Αερίου(ΔΕΔΑ) ολοκλήρωσε τις εργασίες ενεργοποίησης του υφιστάμενου δικτύου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Το αστικό δίκτυο, μέσης και χαμηλής πίεσης μήκους 14 χιλιομέτρων, διέρχεται από κεντρικούς δρόμους της πόλης, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες πολιτών, επιχειρήσεων, καθώς και δημόσιων και δημοτικών κτηρίων, όπως κέντρα υγείας, σχολεία, αθλητικοί χώροι κ.ά. Είχε κατασκευασθεί από το 2007, όμως παρέμενε ανενεργό και ανεκμετάλλευτο.

Η ΔΕΔΑ προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την αξιοποίησή του και άμεσα ξεκινά η υλοποίηση των συνδέσεων των ενδιαφερόμενων καταναλωτών.

Για να συνδεθούν στο δίκτυο φυσικού αερίου της Θήβας, οι πολίτες θα πρέπει, αφού πρώτα εξακριβώσουν εάν το ακίνητό τους βρίσκεται σε οδό που περιλαμβάνεται στο δίκτυο, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, παραθέτουμε χάρτη της Θήβας επί του οποίου αποτυπώνεται το υφιστάμενο δίκτυο, καθώς και πίνακα με τις οδούς από τις οποίες αυτό διέρχεται.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τη διαδικασία σύνδεσης μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (www.deda.gr). Σημειώνεται ότι σε όλους τους καταναλωτές παρέχεται έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com