Το Δήμο Λοκρών επισκέφτηκε ο Φώτης Σερέτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 15:33 Το Δήμο Λοκρών επισκέφτηκε ο Φώτης Σερέτης

Η έναρξη των εμβολιασμών στο επίκεντρο της συζήτησης…

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο στην Αταλάντη, μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Μάιτα Γιαννοπούλου, το Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • Η έναρξη εμβολισμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης στα μέσα Μαρτίου με δύο εμβολιαστικές γραμμές και προοπτική για τρίτη εφόσον απαιτηθεί. Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τις ηλικίες 60-64 με το εμβόλιο AstraZeneca και στη συνέχεια θα γίνει επέκταση σε άλλες ηλικίες και με άλλο εμβόλιο.
  • Η αποπεράτωση του Πολυδύναμου Ιατρείου Μαλεσίνας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο προγραμματισμός στελέχωσής του από την 5η ΔΥΠΕ.
  • Η ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αταλάντης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
  • Η καλύτερη στελέχωση με προσωπικό των δομών του Κέντρου Υγείας Αταλάντης.
  • Η ενίσχυση των υποδομών και εξοπλισμού των Περιφερειακών Ιατρείων που λειτουργούν στο Δήμο Λοκρών.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τη Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μαίρη Γεωργοπούλου και το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας για την αντιμετώπιση του Covid 19, αλλά και όλων των άλλων θεμάτων υγειονομικής κάλυψης του πληθυσμού στο Δήμο Λοκρών.

Εκεί ο κ. Σερέτης ξεναγήθηκε στο χώρο όπου θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο και ενημέρωσε σχετικά με τις λεπτομέρειες της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την επίσκεψη και να επισκεφθεί την έδρα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Λάρισα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση