Ομόφωνα και κατά πλειοψηφία πέρασαν και τα πέντε θέματα στο ΔΣ Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 10:51 Ομόφωνα και κατά πλειοψηφία πέρασαν και τα πέντε θέματα στο ΔΣ Στυλίδας

Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, την Τρίτη 2 Μαρτίου, η 2η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Στυλίδας για το έτος 2021.

Παρόντες  αρχικά ήταν είκοσι (20) Δημοτικοί Σύμβουλοι και επτά (7) απόντες από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Στο δεύτερο θέμα προσήλθε ένας ακόμη Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και στο τρίτο θέμα προσήλθε ακόμη ένας Δημοτικός Σύμβουλος από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν  σημαντικά θέματα, μεταξύ των οποίων και η αξιοποίηση και εκμίσθωση του πρώην στρατοπέδου «ΚΛΙΜΑΚΙΟ 746 ΠΒΜ» ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας.

Τα πέντε τακτικά θέματα που ψηφίστηκαν:

Θέμα 1 : Αναμόρφωση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης Δήμου Στυλίδας  έτους 2021. Κατά πλειοψηφία (19),  κατά ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1).

Θέμα 2 : Ορισμός μελών επιτροπής εκτίμησης ακινήτου στην κοινότητα Πελασγίας. Κατά πλειοψηφία (20), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1).

Θέμα 3 : Απόδοση χρηματοδότησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολικών Επιτροπών έτους 2021. Ομόφωνα(22).

Θέμα 4 : Αξιοποίηση και εκμίσθωση του πρώην στρατοπέδου «ΚΛΙΜΑΚΙΟ 746 ΠΒΜ» ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας. Κατά πλειοψηφία (14),  κατά (3) και αποχώρησε η μείζονα αντιπολίτευση γιατί δεν υπήρχε το σχέδιο μίσθωσης.

Θέμα 5 : Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού του Δήμου Στυλίδας με την κωδική ονομασία ΒΟΡΕΑΣ. Κατά πλειοψηφία (21),  κατά ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com