Πήγε ιερέας για να κοινωνήσει ο Κουφοντίνας;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 16:19 Πήγε ιερέας για να κοινωνήσει ο Κουφοντίνας;

Για επίσκεψη του Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, Σεραφείμ Ζαφείρη, στον πολυισοβίτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, κάνει λόγο ο ιστότοπος exapsalmos.gr.

«Ο π. Σεραφείμ με τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου  και του Σεβ.  Φθιώτιδος στα χέρια του και στην καρδία του  επισκέφθηκε τον κ. Κουφοντίνα με την ιδιότητα του Πνευματικού. Του μίλησε, του κόμισε την εικόνα του Αγίου Δημητρίου, του οποίου το όνομα φέρει, τον παρότρυνε να εξομολογηθεί ή να μεταλάβει των Αχράντων Μυστηρίων, αλλά εκείνος φυσικά αρνήθηκε. Άλλωστε πως να κοινωνήσει τώρα ένας άνθρωπος που δεν έχει κοινωνήσει ποτέ στη ζωή του;», αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ το θέμα του οποίου αναπαράγεται σε όλα τα αθηναϊκά μέσα.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, όσο και από τον επικεφαλής της Φρουράς διαψεύδεται ότι πλησίασε κάποιος, ακόμη και κληρικός, άνθρωπο που είναι στη ΜΕΘ χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν.

Πηγές της Μητρόπολης Φθιώτιδας επίσης σημείωναν ότι και στην περίπτωση Κουφοντίνα υπάρχει το εύλογο ενδιαφέρον όπως για κάθε ισοβίτη κρατούμενο, χωρίς όμως να επιβεβαιώνουν κάποια επίσκεψη και τα άλλα σουρεαλιστικά που περιγράφονται στην ιστοσελίδα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν ουσιαστικά απάντηση σε άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών που ζητούσε παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου για το θέμα Κουφοντίνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση