Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη απώλεια από κορωνοϊο στη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 08:18 Πρώτη απώλεια από κορωνοϊο στη Μαλεσίνα

Έχασε τη μάχη ασθενής που νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας...

Έναν ακόμη θάνατο συμπολίτη μας μετράμε από κορωνοϊό. Το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε από επιπλοκές της νόσου, ένας άνδρας από τα περιστατικά που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας από τη Μαλεσίνα.

Ήταν η πρώτη απώλεια, από τη σοβαρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας και την ανεξέλεγκτη διασπορά του επικίνδυνου ιού.

Δυστυχώς όμως τα δύσκολα δε σταματούν εδώ καθώς μόνο την Πέμπτη οι εισαγωγές στην Κλινική covid ήταν εννέα εκ των οποίων οι έξι από τη Μαλεσίνα και η μία από τη Λάρυμνα. Έτσι έφθασαν αισίως 57 τα περιστατικά που νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο, ενώ η ΜΕΘ Κορωνοϊού αριθμεί και πάλι έξι (6) άτομα εκ των οποίων τα τρία (3) είναι και πάλι από τη Μαλεσίνα!

Γενικά υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στη Λοκρίδα και η είδηση εφαρμογής του ολικού lockdown φάνταζε για πολλούς ως η μοναδική λύση αναχαίτισης του 3ου κύματος που χτυπά με σφοδρότητα και την περιοχή μας.

Σημειώνουμε ότι και στη Χαλκίδα η κατάσταση είναι η πιο δύσκολη από την αρχή της πανδημίας. Μόνο μέσα στο Μάρτιο οι θάνατοι σε ΜΕΘ και Κλινική covid του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας έφθασαν τους έξι, με τελευταία περιστατικά δύο γυναίκες 89 και 95 ετών.