Αυτά είναι τα τελευταία 36 κρούσματα της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 14:41 Αυτά είναι τα τελευταία 36 κρούσματα της Φθιώτιδας

Λοκρίδα, Λαμία και Δομοκός στη λίστα του ΕΟΔΥ…

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η τελευταία λίστα του ΕΟΔΥ όσον αφορά τη διασπορά των 36 νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στη Φθιώτιδα.

Τα 29 από αυτά εντοπίζονται στη Λοκρίδα και τα 27 από αυτά στο Δήμο Λοκρών και συγκεκριμένα σε Μαλεσίνα19 (2 μαθητές, 2 άνδρες και 15 γυναίκες ), Αταλάντη 3 (2 άνδρες και 1 γυναίκα), Μαρτίνο 3 (2 άνδρες και 1 γυναίκα), Καλαπόδι και Τραγάνα από ένα (47χρονος - 32χρονη). Τα άλλα δύο είναι στο Δήμο Καμένων Βούρλων σε 19χρονη και 29χρονο με τον τελευταίο μάλιστα να χρειάζεται να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πέντε (5) είναι οι νέες μολύνσεις στη Λαμία και αφορούν σε τρεις νεαρούς άνδρες αλλά και σε δύο νήπια 4 και 7 ετών. Τέλος δύο 32χρονοι από το Δήμο Δομοκού διαγνώσθηκαν επίσης με covid-19.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό στην τελευταία λίστα ήταν και η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στη Φωκίδα που έφτασαν τα 18. Τα 15 από αυτά εντοπίζονται στην περιοχή της Ιτέας με 8 από αυτά να αφορούν μαθητές! Άλλοι δύο μαθητές «χρεώνονται» στο Ευπάλιο και την Ερατεινή, ενώ η λίστα συμπληρώνεται με 86χρονη από το Γαλαξίδι.

Η Δαφνούλα Αγράφων μοιράζεται με το Καρπενήσι τα τελευταία έξι (6) περιστατικά covid-19 της Ευρυτανίας. Οι ηλικίες 7 με 84 ετών (2 άνδρες - 4 γυναίκες) και δικαιολογημένα έχει σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Ο νόμος Εύβοιας ακολουθεί σε αριθμούς τη Φθιώτιδα με 27 νέες μολύνσεις που εντοπίζονται κυρίως στη Χαλκίδα (15) και τη Νέα Αρτάκη (3). Σε Λίμνη (2),σε Κύμη, Αλιβέρι, Ιστιαία Λουτρά Αιδηψού, Αιδηψό, Καραμπαμπά και Ψαχνά από ένα (1). Μέσα στα κρούσματα υπάρχει βρέφος αλλά και νήπιο 4 ετών, ενώ η μεγαλύτερη ηλικία είναι 76 ετών.

Τέλος 18 νέα κρούσματα εντοπίζονται στην ΠΕ Βοιωτίας. Η Θήβα έχει τα περισσότερα συνολικά 10, με δύο μικρά παιδιά 3 και 6 ετών, δύο είναι στην Αλίαρτο με βρέφος το ένα από αυτά, δύο και στο Κυριάκι αλλά και στο Σχηματάρι και από ένα σε Οινόφυτα και Ορχομενό.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση