Ο Δήμος Λαμιέων φρόντισε για την κηδεία άπορου δημότη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 16:49 Ο Δήμος Λαμιέων φρόντισε για την κηδεία άπορου δημότη

Το ευχαριστώ των συγγενών στον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη…

Θλίψη είχε προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου 53χρονου συμπολίτη μας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Βενιζέλου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βίωνε το δικό του δράμα, έχοντας μείνει άνεργος και χωρίς κοντινούς συγγενείς.

Όντας άπορος, τα έξοδα (ιατροδικαστικά, κηδεία) κάλυψαν μακρινοί συγγενείς του, με το Δήμο Λαμιέων, μέσω του αρμόδιου για τα Κοιμητήρια Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη, να διευκολύνει με τη δωρεάν παραχώρηση τάφου, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις .

Από ξάδερφο του εκλιπόντος λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για τα Δημοτικά Κοιμητήρια Κωνσταντίνο Κερπινιώτη που άμεσα έδωσε λύση για τον ενταφιασμό του .

«Κύριε  Αντιδήμαρχε

Επιτρέψτε μου  διά της παρούσης  να σας εκφράσω τις ειλικρινείς  θερμές ευχαριστίες, διότι με την άμεση και ουσιαστική σας θεσμική αυτοδιοικητική παρέμβαση  υλοποιώντας  εμπράκτως την κοινωνική πολιτική της Δημοτικής Αρχής, φροντίσατε  εγκαίρως  με το  που σας γνωστοποιήθηκε  το θέμα, να πράξετε τα δέοντα για τον ενταφιασμό προσφάτως εκλιπόντα  συμπολίτη μας  μόνιμο κάτοικου Λαμιέων σε χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου  της πόλης μας {Ξηριώτισσα} όντας ο ίδιος  ο εκλιπών στερούμενος πάσας ευπορίας !Ο  Πανάγιος Τριαδικός Θεός να αναπαύει  την ψυχή του ! Σε εσάς  εύχομαι  τα καλύτερα  στον  χώρο της αυτοδιοίκησης το αξίζετε

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση