Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για την πολλαπλή νοημοσύνη στην εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 21:48 Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για την πολλαπλή νοημοσύνη στην εκπαίδευση

Από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας…

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα, «Η συμβολή της πολλαπλής νοημοσύνης στις εκπαιδευτικές λειτουργίες και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών μάθησης».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο σύμφωνα με τον Οργανωτικό Συντονιστή Στερεάς Ελλάδας, Δρ. Χρίστο Μαρκαντώνη, είναι στο πλαίσιο της διαρκούς επιστημονικής και παιδαγωγικής ενημέρωσης και υποστήριξης όλων των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, θα υλοποιηθεί σε έναν κύκλο δύο επιμορφωτικών τηλε-ημερίδων στις 9 και 16 Μαρτίου 2021 και ώρες 18:00 - 20:00.

Σκοπός του είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών στο ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της πολλαπλής νοημοσύνης και της σημασίας της τόσο σε όλες τις εκπαιδευτικές λειτουργίες όσο και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών μάθησης πολλών μαθητών που καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν στη σχολική τάξη. 

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα, πατώντας ΕΔΩ.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση