Στερεά: Φωτιά στα Σαββατόβραδα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 09:50 Στερεά: Φωτιά στα Σαββατόβραδα!

Το γλέντησαν και το πλήρωσαν με το παραπάνω…

Συνεχείς οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικά μετά την ανακοίνωση των αυξημένων μέτρων και το Σάββατο 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 71.177 έλεγχοι με 2.025 παραβάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 23 συλλήψεις.

Μία (1) από αυτές στη Στερεά και συγκεκριμένα σε περιοχή της Χαλκίδας και αφορούσε ιδιωτική συνάθροιση σε σπίτι που κατέληξε σε πέντε πρόστιμα, εκ των οποίων το ένα στην ιδιοκτήτρια ύψους 3.000 ευρώ ο οποίος επιπλέον πέρασε και τη διαδικασία του αυτόφωρου. Στους τέσσερις καλεσμένους που παραβίασαν το μέτρο του περιορισμού κίνησης, επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο.

Ανάλογες περιπτώσεις είχαμε επίσης:

Στην Αττική,

• σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και 300 ευρώ πρόστιμο σε (2) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

• σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και 300 ευρώ πρόστιμο σε (1) συμμετέχοντα για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στο Βόρειο Αιγαίο, σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε (4) άτομα για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία και 300 ευρώ πρόστιμο σε (4) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στη Στερεά Ελλάδα, σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και 300 ευρώ πρόστιμο σε (4) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και 300 ευρώ πρόστιμο σε (5) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

 Επίσης βροχή έπεσαν τα πρόστιμα και οι συλλήψεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στην Αττική,

• σύλληψη (8) ατόμων για παράβαση άρθρου 285 Π.Κ., καθώς συμμετείχαν σε τυχερά παίγνια εντός καταστήματος και από 300 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

• σύλληψη, 5.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφέ – μπαρ και 600 ευρώ πρόστιμο σε (5) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας.

Στην Κεντρική Μακεδονία,

• σύλληψη (3) ατόμων για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. και από 300 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

• σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ταβέρνας για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο σε (19) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

• σύλληψη, 16.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικής πώλησης για παραμονή υπεράριθμων πελατών εντός του καταστήματος και  μη τήρηση της διαδικασίας click inside, καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο σε (5) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

• 5.000 ευρώ σε άτομο για παραβίαση του μέτρου του κατ’ οίκον περιορισμού.

• 1.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου για μη τήρηση της διαδικασίας click away.

Στη Θεσσαλονίκη, σύλληψη, 2.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κυλικείο για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο σε (2) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στο Βόρειο Αιγαίο, σύλληψη, 3.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφέ - μπαρ, καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο σε (2) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Ήπειρο, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφενείο για παραμονή πελατών εντός του καταστήματος και 300 ευρώ πρόστιμο σε (8) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Πελοπόννησο, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ - παντοπωλείο για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών έξωθεν του καταστήματος και 300 ευρώ πρόστιμο σε (2) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Κρήτη, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ – μπαρ και 300 ευρώ πρόστιμο σε (3) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στο Νότιο Αιγαίο, 1.000 ευρώ πρόστιμο στον υπεύθυνο δημοτικού αθλητικού χώρου και από 150 ευρώ πρόστιμο σε (2) άτομα για άθληση χωρίς την παρουσία προπονητή.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 300 ευρώ πρόστιμο σε έμπορο για παραβίαση του ποσοστού επιτρεπόμενου αριθμού εμπόρων και παραγωγών στη λαϊκή αγορά.

Σημειώνουμε τέλος ότι στη Στερεά επιβλήθηκαν επιπλέον 93 πρόστιμα για περιορισμό μετακίνησης και 20 για μη χρήση μάσκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com