Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα είπαν με Σταϊκούρα οι αστυνομικοί Βοιωτίας - Εύβοιας - Ευρυτανίας - Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 07:10 Τα είπαν με Σταϊκούρα οι αστυνομικοί Βοιωτίας - Εύβοιας - Ευρυτανίας - Φθιώτιδας

Δελτίο τύπου σχετικά με την τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, έδωσαν στη δημοσιότητα από κοινού οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας - Εύβοιας - Ευρυτανίας - Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί έθεσαν στον Υπουργό μια σειρά από ζητήματα που δεν είναι μόνο των τοπικών Ενώσεων, μεταξύ των οποίων και το βαθμολόγιο.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Την Πέμπτη 04/03/2021 και ώρα 10:00΄ και έπειτα από αίτημα των Προέδρων των τεσσάρων Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Βοιωτίας , Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.

Οι Ενώσεις εκπροσωπήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας και Ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗ Γεώργιο, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ. ΔΗΜΟΥ Παναγιώτη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας κ. ΤΣΙΑΜΑΚΗ Κοσμά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ Νικόλαο.

 Σκοπός της τηλεδιάσκεψης αυτής, ήταν η ανάδειξη των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο τα μέλη των Ενώσεών μας, όσο όλες και όλοι οι Ελληνίδες και Έλληνες Αστυνομικοί.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Υπουργό που πάρα το γεμάτο πρόγραμμα ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας. Έπειτα από έναν εποικοδομητικό διάλογο μίας και πλέον ώρας, τέθηκαν από τους εκπροσώπους των Ενώσεων όλα τα τρέχοντα τοπικά ζητήματα αλλά και άλλα θέματα που αποτελούν πάγιες διεκδικήσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ., μεταξύ αυτών και το βαθμολόγιο. Ο κ. Υπουργός, μας δήλωσε ότι πρωτίστως αναγνωρίζει όλα αυτά που προσφέρουμε για την Χώρα μας και ότι πάντα θα είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει για εμάς, πάντα βέβαια τηρουμένων των αναλογιών και των καταστάσεων που περνάμε. Για τα προβλήματα που μας απασχολούν και σε κάθε περίπτωση για όλα τα θέματα μας ανέφερε ότι θα μελετήσει με το επιτελείο του την πρόταση της Ομοσπονδίας για το βαθμολόγιο και εφόσον αυτή είναι συμβατή με τα τρέχοντα δημοσιονομικά της Χώρας, θα κάνει ότι καλύτερο.

Κλείνοντας και αφού τον ευχαριστήσαμε, δεσμεύτηκε ότι θα δει ένα-ένα ξεχωριστά τα αιτήματά μας και ότι παραμένει στη διάθεσή μας για μελλοντική εκ νέου συνάντηση».