Λαμία: Να αρθεί το σκληρό Lockdown ζητούν Δήμος και φορείς - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 07:24 Λαμία: Να αρθεί το σκληρό Lockdown ζητούν Δήμος και φορείς - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι άδικο για το Δήμο Λαμιέων να βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο», λένε έμποροι και επαγγελματίες που σήμερα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο. 

«Η πορεία της πανδημίας έως σήμερα, έχει αποδείξει ότι η μετάδοση του κορωνοϊού δεν σχετίζεται με τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Μην κατεβάζετε αυθαίρετα & αιφνιδιαστικά το «διακόπτη». Εμείς τόσο καιρό έχουμε δείξει την κοινωνική μας υπευθυνότητα απέναντι στην πανδημία… Είναι η ώρα & το Κράτος να πράξει το ίδιο… Η υπομονή εξαντλήθηκε, η ανοχή μας στέρεψε…», τονίζουν έμποροι και επαγγελματίες που το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Λαμιέων για το θέμα του Lockdown στη Φθιώτιδα.

Από την πλευρά του ο Θύμιος Καραΐσκος είπε ότι δεν γνωρίζει ποια στοιχεία είχε στα χέρια της η Κεντρική Διοίκηση όταν πήρε αυτή την απόφαση, ωστόσο επισήμανε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των rapid tests, που έγιναν την προηγούμενη περίοδο στο Δήμο Λαμιέων, το επιδημιολογικό φορτίο ειναι χαμηλό και δεν δικαιολογεί μια τέτοια απόφαση που πάρθηκε χωρίς διάλογο με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις μετά τη συνάντηση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση