Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θανάσης Ζεκεντές: «Οι κάτοικοι της Μαλεσίνας δεν είναι μόνοι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 07:18 Θανάσης Ζεκεντές: «Οι κάτοικοι της Μαλεσίνας δεν είναι μόνοι»

Απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους…

Μετά την εφαρμογή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις 18:00’ ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις στις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους στην Μαλεσίνα.

Στη Μαλεσίνα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές που έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Μαλεσίνα είναι πληγωμένη την περίοδο αυτή από τον κορωνοϊό. Εκατοντάδες κάτοικοι νόσησαν, δεκάδες νοσηλεύονται και δυστυχώς κάποιοι συνάνθρωποι μας έχασαν τη μάχη. Χιλιάδες κάτοικοι πλήττονται οικονομικά και δοκιμάζονται κάτω από συνθήκες υγειονομικής κρίσης και ψυχολογικής πίεσης.

Η Μαλεσίνα δεν είναι μόνη της στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Στεκόμαστε τόσο εμείς ως Δήμος Λοκρών, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο ΕΟΔΥ και το υγειονομικό προσωπικό δίπλα στους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη φροντίδας.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινή προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγειονομικής εικόνας και της οικονομικής λειτουργίας της Μαλεσίνας. Στην προσπάθεια αυτή είναι επιβεβλημένη η συνδρομή των κατοίκων μέσα από την αυστηρή τήρηση των μέτρων ως βασική προϋπόθεση για την έξοδο από τα περιοριστικά μέτρα.

Οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντιδήμαρχο και τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους Μαλεσίνας, καθώς επίσης και τους εργαζομένους του Δήμου Λοκρών στη Μαλεσίνα για τη σημαντική τους συνεισφορά στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και ειδικά της γραμμής ενημέρωσης και φροντίδας των κατοίκων».