Τους έστησαν μπλόκο στη γέφυρα και τους λήστεψαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 09:46 Τους έστησαν μπλόκο στη γέφυρα και τους λήστεψαν

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της ληστείας σε βάρος ζευγαριού κοντά στο Πυρί Βοιωτίας…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία ληστεία, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 18ης Ιανουαρίου 2021, σε βάρος ζευγαριού που κινούνταν με το αμάξι τους από την περιοχή του Πυρίου Θηβών.

Στο πλαίσιο στης έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) Ρομά, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανήλικος, ανέκοψε με τη φυσική του παρουσία το διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ ο συνεργός του άνοιξε αιφνιδιαστικά την πόρτα του συνοδηγού και απέσπασε, με τη χρήση σωματικής βίας, ένα πορτοφόλι της συνεπιβάτισσας, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος, είχε συλληφθεί στην πρόσφατη ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Οικισμό, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές και οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Θηβών

Επίσης ο συνεργός του, είχε συλληφθεί στις 2 Φεβρουαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για διάπραξη κλοπών από οικίες, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για διάπραξη ληστείας Ο ανωτέρω είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση