Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Λαμιέων: Βελτιώνονται και αυξάνονται οι χώροι πρασίνου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 11:55 Δήμος Λαμιέων: Βελτιώνονται και αυξάνονται οι χώροι πρασίνου

«Δίνουμε ανάσες στην πόλη της Λαμίας», λέει ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος…

Από τη νότια πλευρά της πόλης στον ποδηλατόδρομο, ξεκίνησαν οι σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων για τη συντήρηση και την φύτευση νέων δέντρων που να ταιριάζουν και να αντέχουν στον αστικό ιστό.

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό και τον καλλωπισμό χώρων γύρω από το Χαλικιοπούλειο, ανοίγοντας νέες διαδρομές στους εκατοντάδες περιπατητές και αθλητές που επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο καθημερινά για την άσκησή τους.

Παρών στις εργασίες και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που σημείωσε με νόημα ότι «Δίνουμε ανάσες στη πόλη της Λαμίας! Με σχεδιασμό νέων χώρων πρασίνου, που να είναι φιλόξενοι και ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δημοτών!

Με την  αύξηση του πρασίνου, τη συντήρησή και την ενίσχυσή του με νέες φυτεύσεις δέντρων και εποχικών φυτών σε όλη την πόλη, ξεκινώντας από τον ποδηλατόδρομο της Νότιας Λαμίας.

Παράλληλα στην περιοχή του «Χαλκιοπουλείου» παρεμβαίνουμε και απελευθερώνουμε δημόσιο χώρο, τον οποίο αποδίδουμε στους πολίτες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης, προάγοντας την αθλητική δραστηριότητα ως στοιχείο της καθημερινότητας των δημοτών κάθε ηλικίας».