Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 08:03 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  στον Ανισόπεδο (Α/Κ) Κόμβο Ροδίτσας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης ιστών οδοφωτισμού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 11 Μαρτίου, από τις 07:00 έως τις 18:30, θα ισχύσει αποκλεισμός στους κλάδους εισόδου του Α/Κ Ροδίτσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον  Α/Κ Ροδίτσας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Αγ. Παρασκευής από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.