Δειγματοληψίες σήμερα από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σε Αμφίκλεια και Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 10:02 Δειγματοληψίες σήμερα από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σε Αμφίκλεια και Στυλίδα

Από τις 10:00’ μέχρι τις 14:00’…

Με ανακοινώσεις τους οι Δήμοι Αμφίκλειας - Ελάτειας και Στυλίδας, καλούν τους δημότες τους να προσέρθουν στα σημεία που οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα πραγματοποιούν τεστ σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου από τις 10:00’ το πρωί έως τις 14:00’ το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας:

«Οι προσπάθειες για ανάσχεση της πανδημίας συνεχίζονται!

Ο Δήμος μας, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν Drive-Through Rapid Tests στην Αμφίκλεια (οδός Ντίνου Δοντά), την Πέμπτη 11 Μαρτίου 10:00π.μ. - 14:00μ.μ.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν στέλνουν sms με τον αριθμό 1 και προσέρχονται έχοντας μαζί το ΑΜΚΑ τους. Η συμμετοχή σας μας βοηθάει να διατηρήσουμε μια σαφή εικόνα του επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή μας

Η ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας:

«Ο Δήμος Στυλίδας ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Φθιώτιδας, την Πέμπτη 11-3-2021 θα διεξαχθούν  έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19 στην είσοδο του Πάρκου του Λαού στη Στυλίδα, ,από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

Οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους και θα γίνονται αποκλειστικά μέσα από αυτοκίνητο (drive through). Οι πολίτες πρέπει να προσέρχoνται με αυτοκίνητο (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, όπου θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του test».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση