Φθιώτιδα: Οι γείτονες χάλασαν τα σχέδια των κλεφτών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 07:58 Φθιώτιδα: Οι γείτονες χάλασαν τα σχέδια των κλεφτών

Με χειροπέδες δύο Αλβανοί που έκαναν επιδρομή σε σπίτι στην Ελάτεια.

Αναστάτωση το βράδυ της Τρίτης (9/3) στην Ελάτεια γύρω στις 22:30’, όταν δύο νεαροί άνδρες προσπάθησαν να «τρυπώσουν» σε σπίτι πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του, που κάλεσε βοήθεια.

Αποτέλεσμα ήταν ο ένας εξ αυτών να ακινητοποιηθεί από τους γείτονες που έσπευσαν να βοηθήσουν και να βρεθεί λίγες στιγμές αργότερα με χειροπέδες από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αμφίκλειας - Ελάτειας. Πρόκειται για 24χρονο Αλβανό που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι κάτοικος της περιοχής.

Ο δεύτερος της «παρέας» 20χρονος Αλβανός επίσης, κατάφερε προσωρινά να το σκάσει επιβιβαζόμενος σε μοτοσυκλέτα, ωστόσο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπου και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών στην αυλή του σπιτιού που προσπάθησαν να διαρρήξουν, βρέθηκαν ένας σιδερένιος λοστός και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας οκτώ (8) εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας-Ελάτειας, ενώ οι δύο δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στο δικαστήριο.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση