Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ράχες αποκτούν Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 15:58 Οι Ράχες αποκτούν Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φώτο: Η γιατρός Π.Ι. Ραχών Λιάνα Τσιλίδου

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες Υγείας στις Ράχες, που τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζουν από ζωή, αφού γεμίζουν από κόσμο.

Επιτέλους το Π.Ι. Ραχών θα μετατραπεί σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικής Ενότητας Εχιναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η καλή συνεργασία μεταξύ της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου και του επικεφαλής της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, έφεραν αποτέλεσμα και το θέμα έχει δρομολογηθεί. Μάλιστα αναρτήθηκε και η σχετική απόφαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στο Διαύγεια. 

Η Δήμαρχος στο έγγραφο αίτημά της έκανε λόγο για επιτακτική ανάγκη μετατροπής του Π.Ι. Ραχών σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (Π.Π.Ι.), τονίζοντας ότι μπορεί να εξυπηρετεί και τους κατοίκους από τις Τοπικές Κοινότητες Αχλαδίου, Αχινού, Σπαρτιάς και Παλαιοκερασιάς. 

Το ρεπορτάζ λέει ότι οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η Βιργινία Στεργίου με τον Φώτη Σερέτη την Τετάρτη στη Στυλίδα.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο θα είναι πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, θα λειτουργεί καθημερινά, ενώ θα εφημερεύει και τα Σαββατοκύριακα.