Είχε "ποικιλία' ναρκωτικών κρυμμένη στο αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 08:36 Είχε "ποικιλία' ναρκωτικών κρυμμένη στο αυτοκίνητο

Χειροπέδες σε 25χρονο που γυρνούσε «φορτωμένος» το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς δίπλωμα και χωρίς… λόγο!

Ένας έλληνας υπήκοος 25 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (12/3) σε περιοχή της Βόρειας Ευβοίας, από αστυνομικούς της δραστήριας Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:

• Πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 5,5 γραμμαρίων, πίσω από την κονσόλα του ραδιοφώνου,

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 5,9 γραμμαρίων, στον χώρο των αποσκευών του οχήματος (κάτω από πλαστικό κάλυμμα), καθώς και

• αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, ομοίως στην προαναφερόμενη κρύπτη.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαιώθηκε σε αυτόν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού (άσκοπη μετακίνηση).

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

Μία ακόμη σύλληψη

Συνελήφθη 36χρονος, την Παρασκευή (12-03-2021) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης (σε μορφή βράχου) και κάνναβης, αντίστοιχα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση