Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πράσινες Διαδρομές» από την πρωτοβουλία e-Uni Talks του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 18:58 «Πράσινες Διαδρομές» από την πρωτοβουλία e-Uni Talks του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαδικτυακά Σάββατο 20 Μαρτίου…

Τη δεύτερη εκδήλωση της ετοιμάζει η ομάδα των e-Uni Talks μια πρωτοβουλία του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 18:00’ με τίτλο «Πράσινες Διαδρομές» και θεματολογία το περιβάλλον και ο εθελοντισμός.

Τα e-Uni Talks λειτουργούν ως ένα σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων μεταξύ φοιτητών, καθηγητών, ειδικών αλλά και του γενικότερου πληθυσμού που επιθυμεί να συμμετάσχει. Κύριος στόχος τους είναι η ενθάρρυνση του εποικοδομητικού διαλόγου για πολυποίκιλα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Σε αυτή τη δεύτερη δράση η Ευτυχία Πράνταλου, απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ενεργό μέλος του Environmental Physiotherapy Association (EPA), θα μιλήσει για την δική της εμπειρία στο «ταξίδι» του εθελοντισμού, το οποίο την οδήγησε μέχρι την Αφρική. Μέσα από αυτό κατανόησε βαθύτερα το πραγματικό νόημα της κοινωνικής προσφοράς και την άμεση σχέση της με το περιβάλλον.

Στην συνέχεια, ο Γεώργιος Σταμούλης, φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρωταθλητής του κλασσικού στίβου, θα μας παρουσιάσει από την δική του πλευρά την επίδραση του περιβάλλοντος στον αθλητισμό, αφού ο ίδιος τα τελευταία χρόνια προπονείται κυρίως σε ειδικές εγκαταστάσεις της Αφρικής.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18:30 online μέσω της πλατφόρμας MS-Teams.

Το link για την δήλωση συμμετοχής : https://forms.gle/uZXqqBMtw9gDkJNz6

Το link για την παρακολούθηση της εκδήλωσης : https://bit.ly/3vn4pRq