Περιφέρεια Στερεάς: Έργα, Προγραμματικές συμβάσεις και προσλήψεις στην Οικονομική Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 09:29 Περιφέρεια Στερεάς: Έργα, Προγραμματικές συμβάσεις και προσλήψεις στην Οικονομική Επιτροπή

Με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα συνεδριάζει σήμερα στις 10:00’ με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ανάμεσα στα 25 θέματα που θα συζητηθούν είναι και τα έργα:

  • Δημοπράτηση του υποέργου με τίτλο: «Προστασία πρανών εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Ευρυτανίας» προϋπολογισμού 1.199,999,99€ με ΦΠΑ, στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου Π.Ε. Ευρυτανίας».
  • Δημοπράτηση του υποέργου 2:«Μελέτη τμηματικής οριοθέτησης και διευθέτησης ρεμάτων περιοχής Αρκίτσας, Λιβανατών και Αταλάντης και κτηματικής περιφέρειας Τ.Κ. Μαρτίνου, Λάρυμνας, Μαλεσίνας, Θεολόγου του Δήμου Λοκρών » του έργου: «Μελέτη αντιπλημμυρικών έργων ρεμάτων και ποταμών της Π.Ε.Φθιώτιδας»,προεκτιμώμενης αμοιβής 100.000,00 € με ΦΠΑ.
  • Έγκριση Πρακτικού ΙΙ - Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του έργου «Βελτίωση τμήματος επαρχιακής οδού Σπερχειάδας - Λευκάδας»,προϋπολογισμού 330.000,00€ με ΦΠΑ, Π.Ε. Φθιώτιδας.

Ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη για τα έργα:

  • Επισκευή - συντήρηση Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων», προϋπολογισμού : 120.000,00 € με ΦΠΑ
  • Επισκευή - συντήρηση Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας», προϋπολογισμού :150.000,00 € με ΦΠΑ

Αλλά και Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «Αναγκαία άμεσα μέτρα προστασίας της θεμελίωσης της παλαιάς γέφυρας Βίστριζας» προϋπολογισμού : 200.000,00 € με ΦΠΑ

Επιπλέον υπάρχει η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων, και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΘΕ.) Ρούμελης για το ενταγμένο έργο στην πρώτη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2021 (τροπ. 01), με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓEΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ - ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ» εξουσιοδότηση κ. Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, και

Η παράταση προθεσμίας της προγραμματικής σύμβασης, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Δήμο Θηβαίων για την εκτέλεση του έργου της ΣΑΕΠ766 με ΚΑ. 2018ΕΠ06600020 και τίτλο: «Προμήθεια τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Καπαρελλίου,Βαγίων, Χωστίων, Δομβραίνας και Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων».

Τέλος υπάρχουν τρία θέματα για το ανθρώπινο δυναμικό και συγκεκριμένα:

Πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2022-2025

Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2021 στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών.

Προγραμματισμός προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου για το έτος 2021

Προσαρμοσμένη αναζήτηση